Een fijn gevoel binnen het bedrijf

Bij ons in  het bedrijf was er tot een tijd geleden niemand die een BHV diploma op zak was, ik was het hier niet mee eens dus ik wilde zelf deze cursus gaan volgen. Ook hadden wij helemaal geen verbandmiddelen en dergelijke binnen het bedrijf. Ik snapte niet hoe al deze mensen zich daar veilig bij konden voelen.

Ik besloot de cursus te gaan volgen en verbandmiddelen te bestellen. Ik kwam terecht op een geweldige webshop van The Medical Store. Zij verkopen ontzettend veel producten op gebied van verbandmiddelen. De keuze is eindeloos en ze verzorgen zelfs complete ambulance uitrustingen.

Ook kun je er lesmateriaal krijgen zodat je bijvoorbeeld je collega’s een lesje bij kunt brengen over hulpverlening. Ik heb zelf een aantal fijne lessen gevolgd en mijn diploma’s op zak, maar ik vind het ook prettig als anderen weten wat ze moeten doen als ik ergens kom te liggen.

Ik heb voor het bedrijf een aantal verbandmiddelen in huis gehaald en ook een AED. Deze geeft mij een ontzettend goed gevoel, ik ben dan tot nu toe wel de enige die hem mag gebruiken maar stel je voor dat er íets gebeurd, dan vind ik het fijn dat ik iemand zijn leven kan redden indien dat nodig is.