Cateringbedrijf en Eibergen gaan samen

Deze activiteit volgt catering Eibergen een andere bijeenkomst georganiseerd in Les Grandes tabellen de la Friche in September 2013, vis-centric vergeten en gelegenheid voor de officiële lancering van langzame vis Med. Deze groeiend netwerk, al zeer actief op de Var-kust en dat is ontstaan over de blauwe kust, belichaamt de wereldwijde campagne van de langzame vis op lokaal niveau. Het doel is het creëren en verspreiden van een bericht lokaal om te gaan met de complexiteit van catering eibergen het thema, bevordering van de kleinschalige visserij en het beheer ervan gebaseerd op systeem van Prud ‘ homies, opnieuw een directe link met vissers, vissen verkennen vergeten en iedereen eraan herinneren dat de zee is een gemeenschappelijk goed.

Iedereen die wil om uit te breiden van de catering eibergen campagne naar Italië of Spanje zijn welkom aan boord! Wij zullen nooit teveel te verdedigen de goede, schone en eerlijke vis.

Andere activiteiten in het menu voor dit jaar omvatten de opstelling van een Handvest van restauranthouders in de Middellandse Zee, de verbetering van het systeem van de Prud ‘homie ter gelegenheid van de opstelling van’s werelds grootste bouillabaisse (28 juni in Sanary), het voorstel voor een garnizoen catering eibergen op de Prud’ homie, de projectie van films en documentaires op verschillende gelegenheden, educatieve activiteiten op scholen en, ten slotte, de aanpak van de catering eibergen visserijgemeenschap die silvo-pastorale, van de volkeren van de bergen en bossen, ze gezicht de dezelfde dynamiek van de markt en gecentraliseerd beheer waardoor het moeilijk om het kwetsbare ecosysteem waaruit hun bestaan afhankelijk is.