Bark Europa bied de mooiste reis van je leven

Ben jij een echte avonturier en wil jij de mooiste reis van je leven maken? Gaan al jouw klasgenoten na de examens een lange reis maken? Een wereldreis. Dan kun jij de mooiste reis van allemaal maken!

Veel mensen kiezen er voor om de wereld te zien, ze maken reizen naar India, Thailand, China, Nieuw Zeeland of Australiƫ, ze gaan daadwerkelijk echt de wereld over om iets moois te kunnen zien van een ander land, een andere cultuur ervaren. Overal is iets moois te zien, als je van natuur houd zal je iets anders kiezen dan dat je van mensen en cultuur houd.

Maar niemand kiest voor Antarctica Expedition! Dit is een geweldige zeilreis door Antarctica, het zal misschien niet in de zomervakantie zijn, zoals je verwacht dat een reis zal zijn, maar dan is het daar veel te koud. De reis zal plaats vinden in de tijd dat het daar het warmste is. Je zult de mooiste reis van je leven maken.

Het is een reis voor echte avonturiers, die op zoek zijn naar iets bijzonders. Antarctica is pure natuur, onaangetast. Alleen biologen en onderzoekers komen op Antarctica om daar onderzoeken te doen. Met Bark Europa kun je een prachtige reis als deze waarmaken.