Zumba is de manier om af te vallen !

Zumba is de manier om weer goed in je vel te komen, wij zorgen ervoor dat u zich weer als herboren voelt na de training. Zumba is een dans methode die veel wordt gebruikt in zuid-amerikaanse landen om af te vallen. Deze trend is toen overgewaaid naar Nederland en de rest van Europa en sinds toen doen veel Nederlandse huisvrouwen maar ook sommige mannen aan zumba. Het is bedacht door ene mevrouw die vond dat sport en plezier meer samen moesten gaan. Toen is dans en sport verenigd in een sportvorm die we tegenwoordig zumba noemen. Eigenlijk kan iedereen aan deze vorm van sporten doen en het zijn immers ook simpele dansbewegingen waar geen eerdere danservaring voor nodig is. Daarom kan iedereen gemakkelijk direct meedoen en kan iedereen starten met afvallen. Zumba is er voor iedereen en iedereen kan het zoals hierboven beschreven. Wel is het belangrijk goed op te letten voor blessures. Een blessure zit in een klein hoekje en kan je zo al oplopen bij een verkeerde dans beweging. Doe daarom de sport wel onder begeleiding van een professional die je goed kan begeleiden bij deze vorm van training. Ga vandaag nog starten met zumba enschede en zorg ervoor dat u weer fit word !