Neem de tijd voor een goede fauteuil

Voor de aanschaf van een comfortabele fauteuil gaat u naar Seats and Sofas Mijdrecht. U verdient het beste en het beste vindt u bij Seats and Sofas. Een fauteuil is een belangrijk meubelstuk in onze inrichting. Niets is lekkerder dan na een hele dag shoppen even lekker onderuit te zakken in uw comfortabele fauteuil. Even lekker uitrusten met een lekker kopje koffie of misschien wel een lekker koel biertje.

Bij Seats and Sofas Mijdrecht kunt u op uw gemak uw keus maken uit de vele verschillende soorten fauteuils. De vakbekwame verkoopadviseurs zullen u indien gewenst kunnen helpen met een deskundig advies. Alvast een tip: als u een fauteuil gaat uitzoeken, zorg dan dat u goed uitgerust bent. Wanneer u moe bent, lijkt namelijk elke fauteuil comfortabel.

Een goede fauteuil is maatwerk. Bij Seats and Sofas Mijdrecht vindt u fauteuils waarbij de zithoogte, arm- en rugleuningen kunnen worden ingesteld. De verkoopadviseurs van Seats and Sofas zullen het u graag laten zien. Neem rustig de tijd, een fauteuil van Seats and Sofas schaft u aan voor lange tijd, dus u moet geheel tevreden zijn! Als de keuze is gemaakt, kunt u dankzij de Giant Take Away formule desgewenst uw fauteuil direct meenemen.

Bij Seats and Sofas Mijdrecht kunt u maar liefst 6 dagen per week terecht. Maandag tot en met vrijdag isSeats and Sofas tot 21.00 uur geopend en zaterdag tot 17.00 uur. Vergeet niet dat u gratis kunt parkeren bij de vestiging.