Moderne koekoeksklokken

De grote klokken die wij aanbieden als Wilhelmina Designs zijn allemaal van hoge kwaliteit, want wij vinden het belangrijk dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Daarom levert het Spaanse succesvolle bedrijf Nomon onze klokken. Nomon is de leider als het gaat om het produceren van indoor klokken, met een aanwezigheid in meer dan 60 landen.  Ze ontwerpen en creëren visueel verbluffende stukken, waar de klok niet langer een louter accessoire is en zorgt voor het verfraaien van de muren van woningen, kantoren, recepties en allerlei faciliteiten.

Creativiteit, design en technologie zijn de drie belangrijkste principes die hun producten te markeren. Alle klokken van Nomon zijn originele klokken van avant-gardistisch design en hoge kwaliteit, handgemaakt en geproduceerd met behulp van innovatieve technieken. Doelstelling Nomon is altijd de beste oplossing voor elk project bieden, het mogelijk maken van de ontwikkeling van persoonlijke en op maat gemaakte ontwerpen, specifiek afgestemd op de behoeften van de klant. Het gebruik van een eenvoudig mechanisme aangedreven door een batterij die een externe voeding niet nodig heeft, maakt een zeer eenvoudige montage. Bovendien hoeven Nomon klokken geen lawaai te genereren, de klokken zijn volledig stil en zullen geen verstoring veroorzaken. Daarom leveren wij u alleen de allerbeste klokken, de Nomon klokken.