Hoe plak je een muursticker op?

Of je nu muurteksten wilt plakken of grote afbeeldingen wilt plaatsen in de kinderkamer, één ding roept nogal eens vragen op: Hoe plak ik een muursticker mooi recht & zonder bobbels op de muur?

Muurstickers plakinstructie

Drukkerij Stickerparadijs uit Zoetermeer biedt al jaren haar assortiment Teksten voor op de muurDecoratie stickers aan online en geeft hierbij een zeer handige plakinstructie af, bezoek hiervoor Stickerparadijs op Facebook en bekijk de online instructies middels diverse filmpjes!

Zo eenvoudig kan het zijn! Binnen 10 minuten kun je ook zelf een muursticker van groot formaat bevestigen op de muur! De gehanteerde techniek is voor in principe ieder goed haalbaar. De ondergrond dient dan wel glad te zijn; op een bobbelige ondergrond hebben stickers nu eenmaal minder hechtingsruimte, waardoor de sticker uiteindelijk los zal laten. In dergelijke gevallen kies je liever voor een muursjabloon. Hiermee kun je een afbeelding naar keuze zelf middels het sjabloon schilderen op de muur. Ook muurteksten zijn middels deze techniek perfect haalbaar!

Je bezoekt Stickerparadijs gewoon online | Hier tref je de allerbeste interieurstickers binnen een bijzonder uitgebreid assortiment.

Stickers Zoetermeer e.o.

Bent u opzoek naar een Stickerleverancier in Zoetermeer en omgeving, ook dan bent u bij Stickerparadijs aan het juiste adres; hier kunt u voor uw bedrijfsactiviteiten & voor autoreclame ook uw stickers op maat laten ontwikkelen.