Extra werknemers niet nodig

Afgelopen jaar heb ik voor mijn onderneming voor het eerst geïnvesteerde in een computergestuurde werktuig, wat ook wel een robot genoemd wordt. Ik heb eerder nooit ervaring gehad met een computergestuurde werktuig, dus voor mij was dit nogal een investering waar ik niet geheel zeker van was. Het kon zijn dat de computergestuurde werktuig al na één dag kapot zou zijn, en dan zat ik met een investering van een paar duizenden euro’s. Gelukkig is dit echter niet het geval geweest en ben ik zeer blij met mijn CNC freesmachine.

Geen extra werknemers

Door de komst van de computergestuurde werktuig hoefde ik als ondernemer geen extra werknemers onder mijn hoede te nemen. In principe wil ik het aantal werknemers zo beperkt mogelijk houden, zodat de sfeer op de werkvloer altijd relaxt is. Het moet natuurlijk niet te druk zijn op de werkvloer, want dit gaat ten koste van de snelheid in werk. Doordat wij sinds kort een computergestuurde werktuig hebben, hoeven wij tenminste niet te twijfelen over de productie. Deze is namelijk enorm gestegen sinds de komst van de CNC machine.

Wil ook jij een CNC machine aanschaffen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel over de leverancier van deze machines.