Design voor infrarood sauna en meer

① hebben wij besloten ons voor een inclusieve design voor infrarood sauna.
De stalen doos combineert zowel veiligheid, brandweerstand en ook gebruiksgemak. Ons systeem kan ook, indien nodig, een eenvoudige reparatie. Wanneer gewone infrarood sauna’s, een vaak ziet een meerdere kabels en aansluiting op verschillende plaatsen van de muren. Deze systemen zijn niet eenvoudig te repareren, en ze zijn niet als brand veilig zijn als ons systeem.

② Onze bord is verdeeld in drie delen, volgens de functies.
Dit vermindert de foutmarge van de verschillende apparaten. De meeste providers gebruiken nog steeds een transformator voor uw ECU. Dit is een populaire en zeer veilig manier. Maar het heeft nadelen. Transformatoren stralen elektromagnetische golven, het vormt een elektromagnetisch veld, die is ongezond. Omdat de spanning in een sauna niet constant is, kan dit het leven van besturingselement verminderen. We gebruiken een schakelende voeding – het is veiliger en duurzamer. Daarom is een infrarood sauna een zeer gezonde keuze voor uw lichaam. Als u een heerlijk leven wilt lijden met een gezond lichaam dan bent u bij ons aan het juiste adres, bestel daarom vandaag nog een prachtige infrarood sauna en wordt gezond. Het is u ten zeerste aan te raden weer gezond te worden dus wacht niet langer met de infrarood sauna.