De Tarzan en Jimmy Jane: dé sexpeeltjes voor vrouwen

Denk jij bij de Tarzan aan een langharige man die aan lianen slingerend door het oerwoud gaat? En bij Jimmy Jane aan één of ander duur schoenenmerk? Of denk jij direct aan heel andere dingen? Wij in ieder geval wel! Want de Tarzan en z’n beste vriend Jimmy Jane zijn namelijk één van de meest populaire sexspeeltjes voor vrouwen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Je hebt er zelf bijna het gevoel mee dat je door een oerwoud wordt geslingerd als je ze gebruikt.

De Tarzan doet natuurlijk alles: stimuleren van de g-spot én de clitoris. En het formaat van dit perfecte sexspeeltje voor haar is op z’n zachtst gezegd flink uitgevallen. Zo krijg je er natuurlijk ook het grootste plezier van! Maar ja, wij kunnen ons ook voorstellen dat je niet heel rustig met een Tarzan onder je arm door de stad gaat lopen. Een echt taboe is het niet meer, maar je gaat er natuurlijk ook niet mee te koop lopen. Daarom mag je superblij zijn dat we in een digitale wereld leven en dat je sexspeeltjes voor vrouwen dus gewoon online kunt kopen! En dan is de Tarzan niet het enige dat je kunt uitproberen…

Het Jimmy Jane sexspeeltje voor haar

Want wil je eigenlijk voor iets meer klasse gaan? Dan is de Jimmy Jane een goede keuze binnen de sexspeeltjes voor vrouwen. Dit is een exclusief merk dat stijlvolle vibrators maakt. En helemaal handig: ze zijn nog waterdicht ook. Denk er maar eens over na wat je daarmee in bad of onder de douche kunt doen. En hij is zelfs nog – je zal het bijna niet geloven – vaatwasserbestedig. Als je hem dus een keer goed schoon wilt maken, weet je hoe je dat kan doen.

Dit waren onze twee grootste tips. Wij zeggen: gewoon doen, een keer een sexspeeltje voor vrouwen online bestellen!