Catering Enschede is een culinaire ervaring

Huis , hebben we dit jaar en vorig jaar aan de taak en veel onderzoek , op zoek naar , geprobeerd en geproefd. Hieruit hebben we een catering Enschede idee ontwikkeld , en onze inheemse producten , recepten en gevoelens brengt je dicht bij ons weer . Uitgedrukt met deze – ook taal – terug willen we de culinaire wortels van ons land weer te leven , te onderhouden en te genieten.

Uitstekend eten , vonden we net buiten onze catering Enschede poorten en ze gebruiken om te zoeken naar inheemse recepten geïnspireerd moderne keuken voor u .

Ook op het gebied van decoratie we keken . En wat is er tolleres als native bloemenweide ?

Eind augustus waren we in staat om 120 gasten te organiseren in de bijzondere sfeer van de diamant – Joest – Museum . Een hoge kwaliteit 5 – gangen menu gaf de avond zijn redelijke grenzen . We waren catering Enschede en zijn nog steeds enthousiast – zo zijn de gasten ook!
Begroet uw gasten met culinaire kleine dingen die u zich vergapen aan ons huis te bieden in een kleine schaal heeft .
Ook in ons assortiment aan drankjes vindt u catering Enschede de contemplatie van eens bekende te vinden.
Soms traditioneel , soms verplaatst in een nieuw licht – of sprankelend met duindoorn essentie , zelfgemaakte hibiscus ijsthee wel gearomatiseerd water met citroenmelisse . En natuurlijk , we hebben vele heerlijke en kwalitatief hoogwaardige wijnen uit Duitsland voor u gevonden.