Wij hebben ons dekbedovertrek kunnen kopen

Mijn man en ik hebben laatst eindelijk een nieuw huisje kunnen kopen. We hebben tijd lang financiële problemen gehad, maar gelukkig is dat allemaal alweer opgelost. Daarom konden we het ons ook permitteren om een nieuw huisje te kopen. Wanneer je een huis koopt moet daar natuurlijk ook de nodige woonaccessoires bij kopen. Denk maar eens aan banken, lampen en dekbedovertrekken. Je zult het allemaal moeten kopen!

Belangrijk

Wij hebben laatst dus een huis gekocht waar we nu helemaal blij mee zijn. Het is ook echt zo dat we de komende jaren niet meer weg willen gaan. Onze kinderen vinden het interieur heel erg belangrijk en wij , mijn man en ik, vinden dit eigenlijk helemaal niet zo. Wij hebben liever geen dure interieur maar hebben liever een hele grote tuin met een mooi zwembad erin. Helaas, hebben we alleen het geld niet om dit allemaal te betalen.

Kinderdekbedovertrek vonden onze kinderen dan weer belangrijk.  Zij hebben een slaapkamer waar ze namelijk heel erg veel zijn. Dit komt vanwege de studie die ze volgen. Het huiswerk of zelfstudie die ze nu hebben maken ze altijd op hun kamer. Ze mochten van ons dan ook het interieur op hun kamer helemaal zelf bepalen en inrichten. Op deze manier hebben we alsnog een concessie ten op zichtte van hen gedaan.