Vliegveld Noorwegen

Als u op vakantie gaat naar Noorwegen dan vertrekt u waarschijnlijk vanaf vliegveld Schiphol en komt u aan in Noorwegen op het vliegveld in Oslo. Dit vliegveld heet vliegveld Olso Gardermoen.

Uiteraard zijn er meerdere vliegvelden in Noorwegen maar het vliegveld in Oslo is de grootste in het land. Het vliegveld heeft veel te bieden en u kunt er terecht voor verschillende zaken. Er zijn verscheidene winkels en restaurants, dus heeft u voldoende mogelijkheden uw tijd nuttig te besteden als u even moet wachten op het vliegveld.

Ook zijn er rondom het vliegveld verschillende hotels waar u kunt verblijven en heeft u tevens de mogelijkheid om op het vliegveld een auto te huren. Ook het openbaar vervoer vanaf het vliegveld Oslo is zeer goed te noemen en tevens zijn er verschillende taxi’s. Op en rondom het vliegveld zijn verschillende schermen aanwezig waarop u de aankomsttijden vliegveld Oslo en ook de vertrektijden goed in de gaten kunt houden. Op die manier weet u zeker dat u niet te laat komt voor uw vlucht en kunt u kijken wanneer eventuele vrienden, familie of zakenrelaties arriveren zodat u ze af kunt halen op het vliegveld.

Het vliegveld in Oslo is erg modern en doet zeker niet onder voor de andere vliegvelden in andere Europese hoofdsteden.