Goedkope en stijlvolle tuinmeubelen

Goedkope, stijlvolle tuinmeubelen bij Fonteyn

Maak uw tuin, terras of balkon af met stijlvolle, goedkope tuinmeubelen. Fonteyn heeft namelijk de mooiste en goedkoopste tuinmeubelen. Ontdek het grote aanbod goedkopen tuinmeubelen in de Outdoor Living Mall. Hier vindt u diverse goedkope tuinmeubelen van bekende merken en ons eigen, moderne huismerk. Of u nu opzoek bent naar goedkope tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken, tuinsets of loungesets: bij Fonteyn bent u op de juiste plek.

Groot en veelzijdig assortiment goedkope tuinmeubels

In onze showroom of webwinkel geniet u van een groot en veelzijdig assortiment aan goedkope tuinmeubels. Zo heeft u de mogelijkheid om met elkaar te vergelijken. Goedkope tuinmeubelen van steigerhout, RVS of teak. Merken zoals 4 Seasons Outdoor, Apple Bee en Hartman. Bij Fonteyn vindt u al deze tuinmeubelen en merken onder één dak, wel zo makkelijk.

Daarnaast verkopen wij met succes onze eigen tuinmeubel collectie. Met zorg ontwerpen en maken wij de tuinmeubelen zelf. Die zorg brengen wij terug in onze showroom waar alle goedkope tuinmeubelen netjes en overzichtelijk staan opgesteld. Onze ervaren medewerkers helpen u daar met het vergelijken van de tuinmeubelen die u mooi vindt, zodat u zeker bent van de juiste aankoop!

Snelle levering van de goedkope tuinmeubelen

Al onze tuinmeubelen kopen wij op grote schaal in en slaan we op in onze voorraadkelder van 60.000m3. Hierdoor maken wij het voor u mogelijk om ze goedkoop aan te bieden en snel te leveren. Komt u langs in de showroom en vindt u de goedkope tuinmeubelen waar u naar op zoek was? U kunt de tuinmeubelen dan vrijwel altijd direct mee naar huis nemen.

Heeft u online een bestelling geplaatst? Wij leveren de goedkope tuinmeubelen binnen 2 tot 3 dagen op elk gewenst adres in de Benelux. Wilt u meer informatie? Bel dan gerust met één van onze medewerkers op telefoonnummer: 0577 45 60 40.