Plakfolie voor op mijn kastje

Ik heb laatst via marktplaats een mooi kastje gekocht, hij heeft de perfecte afmeting om op de plek te kunnen staan waar ik nog een kastje nodig had. Helaas is hij hoogglans wit en heb ik heel veel hout in mijn woonkamer. Ik wil dat alles goed bij elkaar past dus ik heb hier een oplossing voor nodig.

Malletjes om een patroon te schilderen

Ik ging op zoek naar malletjes om een hout patroon te kunnen schilderen maar ik kon hiervoor niets vinden wat geschikt is. Ik ben zelf ook niet zo’n doe-het-zelfer dus het leek mij sowieso al een hele opgave om er een mooi houten kastje van te kunnen maken.

Plakfolie

Ik bleef doorzoeken en kwam terecht op een webshop met plakfolie. Ik vond heel veel verschillende soorten hout printen. Op deze manier kan ik het kastje gewoon beplakken en lijkt het net alsof ik een houten kastje heb staan. Alleen als je uiteindelijk gaat voelen dan voel je pas dat het niet echt hout is.

Op deze webshop kan je nog veel meer kopen dan alleen plakfolie, ook muurstickers met bijvoorbeeld bomen of andere leuke decoraties voor op de muur.

Ik heb de folie bestel den het zal heel snel hier al bezorgd worden. Het betalen ging ook vlekkeloos en was zeer betrouwbaar. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over de webshop.