Mijn rijschool ervaring

Ik ben nu 17 en ik heb net mijn rijbewijs gehaald. Ik ben erg jong en ik rij met een begeleider maar ik vind het heel fijn want zo doe ik genoeg ervaring op voor wanneer ik alleen in de auto zal zitten. 

Ik reed in de omgeving Amersfoort, maar mijn rijschool rijd op nog veel meer plaatsen. Ik mocht zelf mijn instructeur kiezen wat ik heel erg fijn vond, op deze manier voelde ik mij fijn bij de instructeur en hij leerde mij precies dingen op de wijze zoals ik snel kan leren.

Goedkope rijlessen

Ik had niet veel lessen nodig gelukkig maar al had ik er wel veel nodig gehad dan had het me nog niet bakken met geld gekost want de lessen zijn maar 36 euro per 60 minuten.

Moderne auto’s

Ik reed in omgeving Utrecht, ik reed in een hele mooie moderne auto. Alle instructeurs rijden in goede moderne auto’s. Je rijd niet in een suffe oude bak en je krijgt les in een auto met de modernste technische snufjes.

Ik ben erg tevreden over deze rijschool, ik voelde me heel erg op mijn gemak en ik kan het iedereen aanraden. Je kiest gewoon de instructeur waar jij je goed bij voelt en je rijd in de prettigste auto.