MelanO ringen

MelanO ringen, je hebt ze in alle soorten en maten. Wat we zien is een enorme keuze aan ringen in het assortiment van MelanO. Naast de alom bekende MelanO ringen, heeft het populaire merk ook hangers, oorbellen en armbanden in het assortiment, maar met de ringen collecties heeft MelanO in snel tempo naam en faam gemaakt onder de sieraden liefhebster máár ook bij de dames die wellicht minder snel genegen is een sieraad te dragen.

MelanO ringen toegankelijk voor breed publiek

Dat de MelanO ringen ook gedragen worden door een publiek dat voorheen minder snel een ring draagt, is de verdienste van het merk. Door kwaliteits sieraden tegen een betaalbare prijs op de markt te brengen, heeft het in feite een nieuwe doelgroep weten aan te boren. Voor een MelanO ring of zelfs ringen set, hoef je dan ook niet meteen een groot bedrag neer te leggen en wat ook drempel verlagend werkt is dat de ringen van MelanO zowel bij de traditionele juwelier als bij trendshops en modezaken te krijgen is. Tevens is er gedacht aan de online distributie van MelanO ringen. Het merk is namelijk ook verkrijgbaar bij de betere winkels, gespecialiseerd in online sieradenverkoop.

MelanO ringen, mix & match

Zoals gezegd zijn de ringen van MelanO verkijgbaar in vele soorten en designs, wat tot uiting in de verschillende collecties. Kies een ring uit de collectie die je het meest aanspreekt, in de kleur die graag wil, en completeer deze met een zetting naar keuze! Deze ‘mix & match’ mogelijkheid is één van de elementen die de ringen van MelanO zo gewild maken bij een brede doelgroep. Wil je kwaliteit, creativiteit en betaalbaarheid samen laten komen aan je vinger? Kies dan voor een MelanO ring !