Landelijke keuken voor in mijn boerderijtje

Ik woon in een schattig boerderijtje in een klein dorpje in Gelderland. Ik woon omringt door weilanden die tussen een aantal bossen liggen. Ik woon prachtig en het huisje is heel knus. Het is best ruim maar het heeft een kleine uitstraling wat het erg schattig maakt.

Omdat ik het zonde vind om buiten de stijl van het huisje te treden vind ik het belangrijk dat het er van binnen net zo knus en gezellig uit ziet. Mijn keuken is wat verouderd en daarom wil ik graag een nieuwe keuken. Ik wil graag een landelijke keuken omdat dit past bij de stijl van mijn huisje. Het ziet er erg gezellig uit en je kan het zo ouderwets maken als je zelf wil.

Helemaal zelf uitkiezen

Ik wilde mijn keuken echt helemaal zelf uitkiezen, niet uit een blaadje of een boekje. Ik kwam terecht op een website van een keukenboer die mooie landelijke keukens maakt. Ik heb op internet heel wat opgezocht en dit leek mij een goede keuze. Ik kan hier kiezen uit diverse houtsoorten, ik heb levenslange garantie, ik kan ook nog eens kiezen uit talloze kleuren.

Ik heb helemaal zin in een nieuwe keuken, met mijn eigen indeling en in mijn eigen smaak.