Laatste kilometer van je auto in Rotterdam

Heeft je auto de laatste kilometers gereden in Rotterdam? Of mag je door een ernstig ongeval de weg niet meer op met je auto? Dan is het de hoogste tijd om je auto weg te doen. Dat wil je natuurlijk het liefst niet, want een nieuwe vervangende auto is niet zo maar een aankoop en vergt een serieuze investering. Hetzij een nieuwe auto, hetzij een tweedehands auto. Als je auto vergoed is en je krijgt een ongeluk heb je nog kans dat er een dagwaarde uitgekeerd wordt. Maar wil je nog echt geld uit je sloopauto Rotterdam halen? Breng de auto dan naar de sloperij en krijg nog een klein bedrag voor je auto.

Stel je hebt een ongeluk gehad en de gehele linkerkant van de auto is volledig in puin. De kans dat de reparatiekosten dan huizenhoog zijn is redelijk groot. Vaak zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van de auto. De waarde wordt de zogenaamde dagwaarde genoemd. Je kunt dat geld dan beter investeren in een nieuwe auto. En voor een schade auto krijg je vaak ook nog een flinke vergoeding bij de sloperij. Dit komt omdat je veel onderdelen van een schade auto opnieuw kunt gebruiken. Er is namelijk slechts een deel van de auto beschadigd. Zo ook bij sloopregeling Rotterdam

De motor kan bijvoorbeeld nog prima gebruikt worden en in een tweedehands auto worden gebruikt. Dergelijke zaken tracht een sloperij voor elkaar te krijgen. De sloperij ziet meestal dat er nog redelijk wat onderdelen in de auto zitten die bruikbaar zijn, dan kun je nog een aardige hoge vergoeding verwachten voor je sloopauto. Wat wel essentieel is, is om welk merk en type auto het gaat.