Hulp bij hoger in google

Ik heb sinds een tijdje een mooie webshop, ik ben druk bezig met mijn webshop meer bekend maken. Mijn bezoekersaantallen zijn niet bijster hoog laat staan de conversie. Als je mijn categorie intypt op google komt er niets van mij te staan. 

Ik ben gaan zoeken op ‘bovenaan in google komen‘ en ik kwam er achter dat hier heel wat meer achter zit dan gewoon betalen. Sterker nog, dit gaat niet om betalen maar de juiste handelingen uitvoeren waardoor google je hoger plaatst.

Ik las dat je het beste een internet marketing bureau kan inhuren om dit voor je op te lossen, zij zorgen er voor dat er de juiste dingen gebeuren waardoor je website stijgt in google.

Ik heb zo’n bureau gebeld en zij wilden mij wel helpen met hoger in google komen, ik heb betaal ze hiervoor een maandelijks bedrag en op die manier blijf ik ook bovenaan staan. Het is een lang proces waarin je steeds meer groeit, het duurt dus even voordat je helemaal bovenaan staat maar ik zie zeker al een grote groei. Ik ben blij dat ik deze mensen heb ingeschakeld, het is voor mij een groot grijs gebied maar deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn.