Een kroonluchter voor in de hal

Mijn man en ik hebben na heel wat jaren hard werken wat geld opgespaard. We hebben heel wat geld opgespaard en blijven nog steeds hard werken. We hebben een flink inkomen en besloten hier eens goed van te genieten. 

Wij kochten een mooi groot landhuis, er moest veel aan verbouwd worden. Ik ben zelf gek op authentieke elementen in huis en een klassieke inrichting. Ik vind het zonde om zulke prachtige huizen te moderniseren.

Ik wilde geen binnenhuisarchitect inhuren want ik wilde alles echt zelf inrichten. Ik ben gek op mooie spulletjes zoeken. Naar de antiek winkel en naar de moderne winkel. Mooie houten tafels zoeken en grote chesterfield banken voor in de woonkamer.

Een mooie authentieke kroonluchter

Ik was op zoek naar een goede zaak voor mooie kroonluchters, boven mijn eettafel en in de hal moeten zeker mooie grote luxe kroonluchters komen. Toen ik op het internet begon te zoeken naar een goede zaak voor kroonluchters kwam ik terecht bij een kroonluchter atelier.

Ik ben er op bezoek gegaan met alle maten van de hal en eetkamer, ook had ik wat foto’s gemaakt en een moodboard meegenomen met behang, vloer en accessoires ideeen erop geplakt.

Ik ben samen met de mensen gaan zitten en heb een kroonluchter uitgekozen. Deze is geleverd en ik ben heel tevreden, ook mijn andere kroonluchter is onderweg