Unieke samenwerking IDBO en Gitomer Training

“People don’t like to be sold, but they love to buy”

Deze spreuk is van Jeffrey Gitomer en op basis van deze spreuk heeft hij zijn sales trainingen ingericht.

Van top persoon naar topverkoper!

Jeffrey Gitomer is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot de “Sales Goeroe” van Amerika. Hij is de auteur van diverse succesvolle salesboeken. De bekendste zijn The Sales Bible en The Little Red Book of Selling. Deze boeken staan hoog op bestsellerslijsten in Amerika en Europa. Wat de inhoud van de boeken van Gitomer zo bijzonder maakt, is dat duidelijk wordt dat het succes van een topverkoper “uit het hart” komt. Topverkopers leuren niet met hun producten of diensten, maar bieden met een grote glimlach oplossingen aan voor hun klanten en prospects.

De aanpak van Gitomer op corporate niveau is gebaseerd op een individuele aanpak van de topverkoper. Wie een topverkoper wil worden, moet eerst een toppersoon willen zijn.

Over IDBO

IDBO is al meer dan zeven jaar actief op het gebied van sales en management trainingen. Met een team van toptrainers, ieder met een jarenlange praktijkervaring op het gebied van sales en management, zijn zij in staat trainingsoplossingen aan te bieden aan bedrijven en organisaties van willekeurige omvang.

De aanpak van IDBO is gericht op het bereiken van resultaat. Geen vrijblijvende trainingen, maar een aanpak waarbij het uiterste gevraagd wordt van de deelnemers en de trainers. Onze bedrijfstrainingen zijn geen éénmalige evenementen, maar zijn onderdeel van een continu proces. Daarvoor maakt IDBO gebruik van een dynamische online Campus voor het delen van content, ervaringen, ondersteuning en best practices.

Unieke samenwerking van IDBO en Gitomer

Het unieke samenwerkingsverband dat IDBO en Gitomer zijn aangegaan maakt de saleswereld van Gitomer toegankelijk voor de Europese markt. Een mix van passie en nuchterheid, van gedrevenheid en resultaat, deze mix biedt u een absolute garantie voor uw sales succes!

IDBO biedt u trainingen, presentaties en salesoplossingen in “Gitomer” stijl.

Ook kebooknnismaken met deze unieke aanpak en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen, maak een afspraak met IDBO en ontvang gratis de hard cover versie van Gitomer’s laatste Bestseller, 21.5 Unbreakable Laws of Selling.

Meer info bel: 085-4010230

www.idbo.nl  Ernst Pietersen