Rijles in Groningen

Afgelopen jaar ben ik verhuisd van Bergen op Zoom naar Groningen. Dit omdat mijn studie in Groningen is, en ik hiervoor op kamers ben gegaan. Verder was ik bezig met mijn rijbewijs in Bergen op Zoom bij rijschool Bergen op Zoom, maar doordat ik dus veelvuldig in Groningen ben, heb ik mij ingeschreven bij rijschool Groningen. Een rijschool waardoor ik nu tegenwoordig mijn rijbewijs heb gehaald.

Rijschool Groningen is top

Rijschool Groningen was echt een top(!) ervaring voor mij als beginnend bestuurder. De rust waarmee les werd gegeven was perfect, en gaf mij de vertrouwen die ik nodig had als beginnend bestuurder. Daarnaast was het tarief per uur laag, en kan men profiteren van verschillende voordeelpakketten. Bovendien was de eerste les helemaal gratis!

Daarnaast krijg je een les dat als een soort van intake fungeert. De intake zal uiteindelijk uitwijzen hoeveel lessen jij als leerling nodig hebt. De flexibiliteit van rijschool Groningen is dan ook enorm hoog, aangezien zij zich volledig aanpassen aan de leerling.

Ben jij woonachtig in de buurt van Winschoten of in de buurt van Groningen? Neem dan spoedig contact op door middel van het invullen van het online formulier. Rijschool Groningen zal vervolgens snel contact met je opnemen!