Relatietherapie helpt

Volgend jaar zijn mijn vrouw en ik 15 jaar getrouwd. Toch verliep ons huwelijk niet altijd even soepel, en ging het zelfs zo ver dat mijn vrouw en ik vorig jaar bijna van elkaar gescheiden zijn. Dit omdat ik de aandacht bij andere vrouwen begon te zoeken via het internet, omdat ik van mijn aandacht niet genoeg aandacht kreeg. Achteraf bleek dit natuurlijk vrij normaal, aangezien mijn vrouw 52 uur in de week werkt. Hierdoor is zij gewoon heel erg moe zodra zij thuis komt, wat achteraf begrijpelijk is. Door middel van relatietherapie Arnhem gaat het nu weer goed in huis.

Elkaar leren begrijpen

Mijn vrouw en ik zijn elkaar gaan leren begrijpen. Vaak durf je niet alles tegen elkaar te zeggen, waardoor je veel voor elkaar gaat verzwijgen. Je zegt niet zo 1, 2, 3 tegen je vrouw dat zij jou meer aandacht moet geven, want je bent bang dat je dan bot vangt. Toch zijn mijn vrouw en ik erachter gekomen dat eerlijkheid in een relatie het belangrijkste aspect is binnen een huwelijk.

Voor meer informatie over relatietherapie

Wil jij meer weten over relatietherapie of wilt u een afspraak met psycholoog Zutphen? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie!