Reclamefolders die te laat komen

Het wonen in een buitengebied heeft veel voordelen, je hebt alle ruimte die je nodig hebt. Je hebt altijd rust, en nooit last van lawaai. Je kan zoveel beesten nemen als je zelf wil, want je hebt er alle ruimte voor. Ik vind het heerlijk om hier te wonen!

Helaas heeft het ook nadelen, soms lijkt het wel alsof we totaal afgesloten worden van de bewoonde wereld. wij krijgen bijvoorbeeld onze folders zo laat dat we alle aanbiedingen altijd mislopen. Het is onhandig dat we alle nieuwe producten mislopen, en de beste aanbiedingen nooit zullen kunnen bemachtigen.

Ik heb al meerdere malen klachten ingediend maar het heeft op geen enkele manier geholpen. Ik ben eens op zoek gegaan naar online reclamefolders. En het blijkt dat je veel gemakkelijker online je folders kan bekijken dan dat je ze thuis krijgt. Ik kan eindelijk weer bladeren door de jumbo folder en op zoek gaan naar de laagste prijs bij in de lidl folder.

Ik hoef nu geen aanbiedingen meer mis te lopen en weet precies wanneer de aanbiedingen beginnen zodat ik nooit meer naast het net vis en er op tijd bij ben om alles in te slaan.

Ik ben erg blij dat ik deze oplossing heb gevonden en nu kunnen alle reclamefolders zo de prullenbak in!