Namen onthouden door middel van badges

Mijn studie is een  hele grote studie, er zijn veel mensen die ik ken maar er zijn nog meer mensen die ik niet ken. Als wij met zijn alle een activiteit gaan doen met onze studie dan vind ik het altijd erg jammer dat ik van veel mensen de naam niet weet. Ook is namen onthouden niet mijn sterkste kant. 

Ik ging op zoek naar een oplossing voor dit probleem. Ik vond een website met goede naambadges, zo kan je ze makkelijk op doen en hoef je niet een naambordje mee te slepen. Dat wil namelijk nooit werken als het een activiteit is waar je veel moet staan en lopen.

Geen gaatjes in je kleding

Ook vind ik het altijd erg jammer als je zon badge moet opspelden, ik ben heel zuinig op mijn kleding en ik wil het niet verpesten met een naamkaartje. Ik zag dat ze ook naambadges met een magneet hebben.

Je kunt deze badges bestellen op een precies aantal, dit is heel fijn want wij hebben natuurlijk geen rond getal aan aantal leerlingen. Ook kan je de naamkaartjes zelf laten maken bij de webshop en dan worden ze allemaal op maat geprint zodat het altijd goed past. Ik ben heel tevreden met deze vondst en ik ga er zeker gebruik van maken