Mijn vader was verslaafd

Een lange tijd heb ik in de verslavingszorg gewerkt en heb ik vele dingen meegemaakt en gezien. Mensen die verslaafd waren aan gokken, seks, cafeïne of drugs, ik heb alles meegemaakt, gezien en proberen te verhelpen. Het Nederlandse volk lijkt steeds gevoeliger te worden voor verslavingen, en dan is de helft van de verslavingen nog niet eens herkend. Een verslaving is iets, zodra het grotendeels je levensstijl bepaald. Ken jij jezelf hierin? Dan is de verslavingszorg echt iets voor u en laat u behandelen.

Zelf ben ik in de verslavingszorg terecht gekomen, aangezien ik ben opgegroeid met verslavingen. Zo zag ik mijn vader vaak alleen in de ochtend, omdat hij de rest van de dag liever in een café of casino liep te gokken. Je kunt dus wel stellen dat ik een vader heb gemis, en dat allemaal vanwege een verslaving.

Om deze redenen ben ik me dan ook gaan richten op de verslavingszorg. Ik als dochter van mijn vader heb dus altijd mijn vader in huis gemist, en om dit bij andere te voorkomen wil ik dus verslaafde helpen om weer op het goede pad te komen. Tegenwoordig heb ik zwangerschapsverlof, maar zodra ik weer aan het werk kan. Hulp bij verslaving is gewoon nodig voor een verslaafde..