Maak 5 dagen gratis gebruik van de online Sales Training van Gitomer

bookJeffrey Gitomer is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot de “Sales Goeroe” van Amerika. Hij is de auteur van diverse succesvolle salesboeken. De bekendste zijn The Sales Bible en The Little Red Book of Selling. Deze boeken staan hoog op bestsellerslijsten in Amerika en Europa. Wat de inhoud van de boeken van Gitomer zo bijzonder maakt, is dat duidelijk wordt dat het succes van een topverkoper “uit het hart” komt. Topverkopers leuren niet met hun producten of diensten, maar bieden met een grote glimlach oplossingen aan voor hun klanten en prospects.

De aanpak van Gitomer op corporate niveau is gebaseerd op een individuele aanpak van de topverkoper. Wie een topverkoper wil worden, moet eerst een toppersoon willen zijn.

In samenwerking met Gitomer willen wij u nu 5 dagen gratis kennis laten maken met zijn online sales trainingen.

Vul IDBO in bij de vraag “who referred you” http://www.gitomervt.com/contact.cfm

Neem gerust contact op wanneer je een bepaalde route in het kennis vergaren wilt volgen. ernst.pietersen@idbo.nl

Het unieke samenwerkingsverband dat IDBO en Gitomer zijn aangegaan maakt de saleswereld van Gitomer toegankelijk voor de Europese markt. Een mix van passie en nuchterheid, van gedrevenheid en resultaat, deze mix biedt u een absolute garantie voor uw sales succes!

IDBO biedt u trainingen, presentaties en salesoplossingen in “Gitomer” stijl.