In de sauna met de juiste hoofdsteun

Als je een privé sauna hebt heb je alle ruimte om languit in de sauna te liggen. Een hoofdsteun in de sauna is dan zeker geen overbodige luxe. Met een goed passende hoofdsteun is het niet alleen makkelijker om te ontspannen, maar stimuleert ook je doorbloeding. Zoek daarom een hoofdsteun die jij lekker vindt liggen. Om het makkelijk voor je te maken hebben we er 3 naast elkaar gezet:

In de sauna met de houten hoofdsteun

De bekendste van de 3 hoofdsteunen is de houten hoofdsteun. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Van bolvormige steunen tot vaste, gewelfde of ergonomische vormen. Naar iedere wens is er wel een geschikt model houten hoofdsteun verkrijgbaar.

sauna

Geniet meer met het HaLu-kussen

Als tweede is er het HaLu-kussen. Het kussen ziet er niet alleen anders uit, maar het voelt ook anders. Het kussen staat namelijk op een voetje en de schotels tillen je hoofd op. Je schouders en nek blijven daardoor vrij.

Met het HaLu-kussen merk je bijna niet dat er iets onder je hoofd ligt. Het kussen tilt je hoofd zo op dat het je een comfortabele lichaamshouding biedt. De nekspieren kunnen helemaal ontspannen. Het HaLu-kussen is een stuk kleiner en lichter dan de traditionele varianten en daardoor een stuk handzamer. Het houten HaLu kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het comfort en de ergonomie van dit kussen. Het kussen is leverbaar in Espen, Abachi en Red Cedar hout. Al deze houtsoorten voldoen dezelfde hygiëne-eisen als de traditionele saunabanken.

sauna

Droom weg op een hoofdkussen

Helemaal wegdromen is natuurlijk niet de bedoeling in de sauna, maar dit zachte hoofdkussen is wel heel erg ontspannend. Ze zijn duurzaam en verkrijgbaar en meerdere kleuren en maten!

sauna

Welke hoofdsteun lijkt jou het fijnst?