Administratiekantoor utrecht en zijn diensten

Administratiekantoor Utrecht

Ben jij op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht om je administratie van te laten uitvoeren? Wil jij je administratie laten inboeken of heb je hulp nodig bij de belastingaangiftes? Dan ben je bij ons aan het goede adres, of je nu een bedrijf hebt of je particuliere zaken uit handen wilt geven.

Wanneer een administratiekantoor in Utrecht inschakelen?

Een administratiekantoor verzorgt – zoals het woord al zegt – alle administraties. Maar wanneer je verschillende administratiekantoren vergelijkt kom je al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de administratiekantoren verrichten. Wij kunnen je met de volgende diensten van dienst zijn:

  • Online boekhouding
  • Salarisadministratie
  • Controle van de administratie
  • Debiteurenbeheer
  • Verschillende fiscale diensten
  • Particuliere diensten

Waarom Administratiekantoor vd Bruggen als administratiekantoor in Utrecht?

Het Utrechtse Administratiekantoor Van der Bruggen is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In de Swammerdamstraat 78 te Utrecht vindt u het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.