Korting bij Zalando

Zalando, een mooie webshop waar u de mooiste schoenen en modeartikelen vindt tegen de beste prijzen. Ze bieden u een ruime keuze en hebben alleen de beste merken in hun assortiment. Zalando staat voor kwaliteit en service. Zo betaalt u bij Zalando nooit iets voor het verzenden van uw bestelling. Waar je bij veel andere webwinkels een minimum bedrag moet besteden, is verzending bij Zalando altijd gratis. Al koopt u een onderbroek van een tientje, het verzenden kost u niks. Ook de service met betrekking tot terug sturen is fantastisch. Zalando begrijpt heel goed dat u wel eens een kledingstuk dat u heeft gekocht niet past. Daarom is bij Zalando het retour zenden van een product ook volledig gratis. U kunt gratis uw kledingstuk terugsturen totdat u de perfecte maat voor uzelf gevonden heeft. Op deze manier zijn er nooit extra kosten voor u als u per ongeluk of uit onwetendheid een verkeerd artikel besteld.

Zalando biedt u dus alles wat u van een webshop mag verwachten, geweldige producten en een goede service. En met 1korting.nl wordt shoppen bij Zalando nu nog voordeliger. Want 1korting.nl biedt u kortingsbonnen en andere leuke acties waardoor uw aankopen bij Zalando nog goedkoper uitvallen.