Een vakantie dichtbij huis

Wie had gedacht dat een heerlijk vakantiegevoel zo dicht bij huis kon zijn? Een Ameland vakantie is de perfecte keuze wanneer u opzoek bent naar een vakantie om even te kunnen ontsnappen aan de alledaagse sleur. Helemaal wanneer u weinig tijd om handen heeft om er tussenuit te gaan in verband met werk of een overvolle agenda bijvoorbeeld. Een vakantie op Ameland geeft het idee mijlenver van huis te zijn, alsof u in een andere wereld bent beland. Maar is slechts enkele kilometers van u verwijderd. Ideaal dus, om een weekendje of midweek naartoe te gaan. Wanneer u kiest voor een van onze luxe vakantiewoningen zult u vakantie gegarandeerd zorgeloos en comfortabel verlopen. Wel zo prettig natuurlijk!

Ruim aanbod vakantiehuisjes

Dankzij ons ruime aanbod aan accommodaties, verdeeld over het gehele eiland, vindt u altijd een woning passend aan uw voorkeuren. U kunt kiezen voor een huisje dichtbij het strand om heerlijk te ontspannen bij het ruisende geluid van de golven of wellicht geeft u de voorkeur aan de serene rust die het binnenland te bieden heeft. Tevens zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de grootte van uw accommodaties, variƫrend van appartement tot landhuis XL. De huisjes zijn al geschikt vanaf 2 personen tot wel 12 personen. Dus of u nu opzoek bent naar een vakantie voor met uw partner, uw vrienden of de complete familie, een vakantie op Ameland is altijd de juiste keuze.