Een nieuwe iphone gekocht

Kortgeleden heb ik een nieuwe smartphone aangeschaft. Mijn oude was niet meer van deze tijd, dus was het tijd voor een nieuwe telefoon. Via een webshop dat gespecialiseerd is in het aanbieden van abonnementen (telecom) kwam ik terecht bij de vele iPhone abonnementen die de onderneming aanbood. Alleen was het nogal moeilijk om een keuze te maken, aangezien er veel aanbod is op gebied van de iPhone en ik niet wist welke de geschikte voor mij was.

Nieuwe iPhone

Ik besloot ervoor te kiezen om de meest nieuwe iPhone te kiezen. Dit omdat de telefoon over vele verschillende en zeer leuke specificaties beschikt. De telefoon beschikt over 4G internet en beschikt over zowel een voor- als achterzijde camera.

Daarnaast heb je voor de iPhone ook allerlei leuke gadgets.  Zo heb ik bij aanschaf van mijn telefoon ook allerlei leuke gadgets gekocht. Zo heb ik een iPhone hoofdtelefoon erbij gekocht, zodat ik onderweg heerlijk kan genieten van muziek. Daarnaast een screenprotector die mijn mobiel beschermt tegen zowel water als vette vingers. En ook heb ik een hoesje gekocht voor mijn iPhone gekocht, zodat het omhulsel altijd krasvrij zal blijven.

Ik ben tevreden met mijn topaankoop. Ook is het mogelijk om een HTC one abonnement aan te schaffen, wat ook echt een top smartphone is.