Remy Bonjasky’s Raw Diamonds 3 een daverend succes !

Op zaterdag 14 september 2013 vond in Almere alweer de derde editie van Raw Diamonds plaats, een uniek kickboks gala dat zich niet alleen richt op de vechtsport, maar met name op de vechtsportcarrière van jeugdige sporters. Tijdens Raw Diamonds krijgen jonge talenten, zogenaamde ‘ruwe diamanten’, de kans om zich letterlijk en figuurlijk omhoog te knokken en te schitteren op een prachtig podium.

Het derde gala van Remy Bonjasky was wederom een daverend succes. Ook dit jaar stonden de jonge talenten weer volop in de schijnwerpers. Niet alleen Almere werd goed vertegenwoordigd tijdens dit evenement, er was tevens een behoorlijke opkomst van talent uit de regio. 25 junioren en 25 senioren hebben bewezen dat zij hun plaats in de schijnwerpers verdienen. Raw Diamonds is voor vechters dan ook de uitgelezen kans om te werken aan hun carrière.

In 2011 heeft de Bonjasky Academy twee eerdere succesvolle edities van Raw Diamonds georganiseerd, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop stonden. Op 25 september 2011 werd in de Fanny Blankers Koen hal de eerste editie afgewerkt en op 18 december 2011 vond de tweede editie plaats. De organisatie streeft ernaar om het evenement ieder kwartaal in Almere te laten plaatsvinden, waarbij de beste kickbokstalenten uit de provincie Flevoland het tegen elkaar opnemen.

Tijdens de derde editie van Raw Diamonds is door de organisatie bewust gekozen voor een iets kleinere opzet, om zodoende meer verdieping en beleving te krijgen in de kickbokssport. Desondanks biedt Raw Diamonds de ambiance, kwaliteit en opzet van een groots en compleet evenement, zowel voor de vechters, bezoekers als voor de partners van het gala. De verschillende facetten zoals matchmaking, communicatie, entertainment en catering waren tijdens het evenement dan ook weer tot in de puntjes verzorgd.

Raw Diamonds richt zicht specifiek op de jeugd, om dat daar volgens de organisatie de toekomst ligt van Almere. De toeschouwers, deelnemers, gemeente en de organisatie moeten het evenement in de toekomst dan ook samen met sponsors gaan dragen.

Vechters die graag hun vaardigheden willen verbeteren en mee willen doen met het volgende Raw Diamonds evenement, kunnen in de tussentijd terecht bij de Bonjasky Academy. Hier hebben senioren en junioren vanaf 6 jaar de mogelijkheid om verschillende vechtsporten te volgen door middel van groepslessen of privéles. De trainingen worden verzorgd door ervaren instructeurs.

Bekijk de foto’s op www.fightscene.nl