New Yorker fashion store

In Duitsland is het tegenwoordig ook mogelijk om jouw New York online shop kleding te bestellen via het internet. Dat geeft je het voordeel dat je niet eens naar de winkel toe hoeft om jezelf te verwennen met nieuwe kleding. Het is dan wel nog even afwachten of de kleding je past omdat maten soms verschillen maar dat is geen probleem. Als de kleding te groot of te klein valt kun je altijd een grotere of kleinere maat kiezen die je opgestuurd krijgt als jij het andere kledingstuk retour stuurt samen met een ingevuld retourformulier.

De betaling van de kleding vindt ook op een makkelijke manier plaats omdat dit meestal al van te voren wordt betaald. Je betaalt dan met je creditcard of door gebruik te maken van internet bankieren. Je betaalt de aankopen dan direct en hebt deze binnen enkele werkdagen in huis. Je kunt er ook voor kiezen om de aankopen pas te betalen als je de kleding ontvangt. Als je daarvoor kiest dan krijg je bij de kleding een acceptgiro meegestuurd en dan moet je de kleding binnen 2 weken betalen.

De New Yorker Fashion store is een populaire winkel omdat zij kleding aan bieden van een hoogwaardige kwaliteit. En als je dan nog weet dat de prijzen voor deze kledingstukken reuze meevallen dan kun je het toch bijna niet laten om eens een kijkje in de winkel te nemen. Je kunt natuurlijk ook online de gehele collectie bekijken om te zien of er wat voor jou tussen zit.