Graszoden Van Bael

Graszoden Van Bael is gespecialiseerd in het kweken en leggen van graszoden van hoge kwaliteit. Het Kempische bedrijf besteedt intensieve zorg aan het groeiproces van de graszoden, zodat een eersteklas groenproduct kan worden geleverd. De graszoden van Van Bael fleuren iedere tuin op en geven het een natuurlijk groene aanblik.

Van Bael besteedt maximale aandacht aan het kweekproces. Er wordt alleen met de beste meststoffen gewerkt. Tijdens het groeiproces vinden er regelmatige controles plaats op eventueel onkruid of ziektes. U bent dus verzekerd van onkruidvrije en gezonde graszoden. De graszoden groeien in circa twaalf maanden tijd uit tot een stevige en duurzame grasmat. Door de goede wortelvorming kunnen de zoden na aflevering op elke ondergrond doorgroeien.

De graszoden van Van Bael kunnen vrijwel direct in gebruik worden genomen en zorgen gelijk voor een mooi resultaat. Ze zijn eenvoudig in de tuin aan te leggen en zorgen voor een stevig gazon met een fraaie aanblik. De graszoden kunnen in elk seizoen worden gelegd, alleen vriesweer is niet geschikt om graszoden aan te leggen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Graszoden Van Bael zorgt voor een perfecte voedingsbodem en een vlakke ondergrond om de graszoden optimaal tot uiting te laten komen. De graszoden worden in één dag gelegd en vervolgens beregend om inkrimping te voorkomen. Beregenen blijft ook de dagen daarna belangrijk totdat de grasmat goed gehecht is aan het grondoppervlak.

Wilt u uw tuin verfraaien met een glanzende en stevige grasmat, die er bovendien snel legt? U kunt via onze website Graszodenvanbael.be als particulier of tuinaanlegger eenvoudig de oppervlakte berekenen en een vrijblijvende offerte voor graszoden aanvragen.