Voordelige zadelkrukken

Goedkope zadelkrukken

 

Zijn goedkope zadelkrukken duurkoop?

Dit is heel goed mogelijk maar hoeft absoluut niet! Er zijn veel zeer betaalbare zadelkrukken van goede kwaliteit te verkrijgen.

U hoeft maar op advertentiesites te kijken en u vindt meerdere aanbieders van goedkope zadelkrukken. Het is echter voor u als consument moeilijk na te gaan wie een zadelkruk van goede kwaliteit aanbiedt. Het is daarom altijd aan te bevelen om een zadelkruk bij een betrouwbare specialist aan te schaffen.

Voordelig en toch betrouwbaar!

Goedkopezadelkruk heeft zich gespecialiseerd in goedkope zadelkrukken van goede kwaliteit. Wij verkopen al jaren de zadelkruk Comfort en hebben hier zeer goede ervaringen mee. Dit is een betrouwbare zadelkruk die niet veel kost en omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit geven wij op dit product twee jaar volledige garantie.

De zadelkruk Comfortline bestaat uit de volgende modellen:

  1. Zadelkruk met lage gasveer (zithoogte 40 – 60 cm)
  2. Zadelkruk met standaard gasveer (zithoogte 52 – 70 cm)
  3. Zadelkruk met hoge gasveer (zithoogte 67 – 85 cm)

Voor iedere lichaamslengte dus de juiste zithoogte en gegarandeerd een juiste werkhouding zodat u probleemloos intensief gebruik kunt maken van deze zadelkrukken.

Alle modellen zijn verder uitgevoerd met een comfortabele zadelzitting die u in meerdere kleuren kunt krijgen. Het voetkruis is standaard uitgevoerd met kunststof wieltjes die geschikt zijn voor iedere ondergrond.

Optioneel zijn een chromen voetring voor de ideale voetondersteuning  en glijdoppen als u de zadelkruk op één en dezelfde plek gebruikt.

U bent van harte welkom op www.goedkopezadelkruk.com