Zadelkruk

Het is algemeen bekend dat langdurig werken in dezelfde zithouding niet optimaal is. Toch zitten we dagelijks (vaak ook nog in een verkeerde houding) vele uren achter een bureau zonder rekening te houden met ons lichaam. Met als gevolg dat veel van ons vroeg of laat last van hun nek of rug krijgen. Soms zelfs zo erg dat we niet meer kunnen werken en professionele hulp moeten inschakelen.

Voorkom nek- en rugklachten

Om nek- en rugklachten zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om een goede zithouding aan te nemen en regelmatig te bewegen. Gelukkig besteden steeds meer bedrijven hier aandacht aan en schaffen goedgekeurde bureaustoelen voor hun personeel aan. Dit is echter niet voor iedereen de oplossing.

Mocht u ondanks de nodige voorzorg maatregelen en een goede bureaustoel toch klachten krijgen (houden) overweeg dan eens een zadelkruk.

Een zadelkruk zorgt door de ergonomische vorm van de zadelzitting voor een natuurlijke en actieve zithouding. Hierdoor wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd en wordt afknelling van de bovenbenen effectief voorkomen.

De kans op nek- en rugklachten zullen aanzienlijk dalen al is het nog steeds belangrijk om regelmatig even te pauzeren en in beweging te komen. Let hiernaast op de hoogte van uw werktafel of bureau. Deze moeten ook worden aangepast zodat u in een juiste houding kunt werken.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op http://www.zadelkruknederland.nl/zadelkrukken-comfort

Zadelkruk Nederland