Milieuvriendelijke autodemontage in regio Utrecht. Demontageauto inleveren Utrecht en omstreken.

Milieuvriendelijke autodemontage in Utrecht en omliggende regio.
Anno 2013 spreken we niet meer van een autosloperij, maar van duurzame autorecycling bij autodemontage bedrijf Utrecht. Uw demontageauto wordt vloeistofvrij gemaakt en vervolgens zeer nauwkeurig gestript door onze deskundige medewerkers. Wat overblijft van het autowrak vindt zijn weg in de recyclingketen. Uw sloopauto wordt voor maar liefst 95% gerecycled bij auto demontage Utrecht i.s.m. Auto Recycling Nederland (ARN). Samen met u streven we naar een duurzame automotive in de regio Utrecht.

Kwaliteitsonderdelen uit voorraad leverbaar bij autodemontage bedrijf Utrecht.
Autorijden is tegenwoordig al kostbaar genoeg, echter kunnen we helemaal niet zonder. Daarom hebben wij gezocht naar een voordelige en duurzaam alternatieve vorm van autoreparatie: gebruikte technische- en carrosserie onderdelen voor alle automerken en bouwjaren in Utrecht en omstreken!

U kunt virtueel shoppen door ons 20.000m2 geautomatiseerd magazijn via de website www.venauto.nl. Wij doen er alles aan om u van het juiste tweedehands origineel auto-onderdeel te voorzien, zo worden er originele onderdeelfoto’s gemaakt en de onderdeelnummers genoteerd. U kunt via diverse wegen u onderdeelaanvraag bij de klantenservice van autodemontage Utrecht wegleggen:

  • 0165-559230
  • onderdelen@venauto.nl
  • Live chat op www.venauto.nl
  • Sociale media (Facebook of Twitter)

Vandaag uw onderdelen voor 15.00 uur besteld is morgen thuis bezorgd. U kunt veilig online betalen via uw eigen vertrouwde bank met iDeal.