Serum Gezicht…Werkt SuperSnel En Doelgericht!

Serum gezicht of gezichtsserum is een fantastisch vernieuwend product met een ultrasnelle werking voor alle huidtypes, en dan specifiek voor de zéér gevoelige acnehuid en de vermoeide, gevoelige en droge huid. De serum voor het gezicht zit boordevol supergeconcentreerde plantaardige oliën, zoals de welgekende kokosolie, die beschermt tegen UV-stralen, tevens hydraterend en verzachtend. Colloïdaal zilver is dan weer een natuurlijk antibioticum, die dus vecht tegen de “slechte beestjes” en de talgafscheiding normaliseert.

Verder bevat het Serum Gezicht esters van hogere vetzuren, zoals de alom geprezen Omega 3-6-9 ter bescherming van onze natuurlijke beschermlaag. En natuurlijk onmisbaar in de  beste gezichtsverzorging …vitamine C, een natuurlijke antioxidant  die de huidveroudering vertraagt door ondersteuning van de celvernieuwing.

Als kers op de taart vinden we in de serum voor het gezicht Natuurlijke beta-glucanen uit haver, dit is de oplossing voor mensen met een rood gezicht, wegens couperose, rosacea, acnee..Heel snel zul je merken dat de roodheid verdwijnt en dat je opnieuw een natuurlijke huidskleur verkrijgt. Het is tevens zeer doeltreffend om de jeuk weg te nemen bij hevige acnee, huiduitslag en dergelijke.

Dit alles zit verpakt in een luchtdicht pompflesje om de werking zo lang mogelijk te kunnen garanderen! Wegens de hoge concentratie aan werkzame stoffen van het Serum Gezicht heb je slechts enkele druppeltjes nodig om uw  gezichtshuid te verzorgen! De serum mag voor de dagcreme worden aangebracht. Ook andere plaatsen van uw lichaam zoals droge plekken, uitslag op armen of benen mogen met het serum worden bewerkt om een snellere genezing te verkrijgen.

Het serum mag je aanzien als een aanvulling van uw huidbehandeling  op dit moment, wanneer je dat tikkeltje extra wenst wat betreft de  snelheid van behandeling…

Mijn Serum gezicht…als je wil dat het toch ietsje sneller verloopt!