RECARO Landrover en Mini Actiepakket op Great British 2012

Op RECARO Sporster Union Jack achterkanthet TT Circuit in Assen zal zondag 12 mei 2013 het evenement Great British 2013 plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de Britse autoliefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld voor eigenaren van een Landrover en Mini.

Tijdens dit evenement is ontzettend veel te zien en te beleven en RECARO zal met RECARO TrackTime aanwezig zijn om met je eigen auto vrij te rijden op het circuit.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Cross Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 650,-. De RECARO Cross Sportster is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en bijvoorbeeld een Carbonlook rugschaal behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze, of andere acties van BCS kunt u terecht op onze website  www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. Deze actie is geldig in de week van en de week na Great British van 3 t/m 19 mei 2013. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw. Kijk op onze website voor de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.