Puistjes Voorkomen?? De Ideale Manier!!

Puistjes voorkomen of puistjes wegkrijgen is nu eenmaal iets wat héél véél jongeren bezighoudt, je bent dus zeker niet alleen. Het is niet gevaarlijk, dat weten we, maar het is zéér vervelend…je hebt het gevoel dat de mensen voortdurend zitten te staren naar die vervelende pukkels in je gezicht.  Je bent zelfs beschaamd voor die vervelende puistjes en je krijgt op den duur een lager zelfbeeld, dus minder zelfvertrouwen…ik begrijp je volledig. Ik ga je op de goeie weg helpen om die puistjes te laten verdwijnen of puistjes voorkomen.

De ideale manier om die puisten te bestrijden is op een natuurlijke manier. Niet op een wonderbaarlijke manier in 5 dagen, dit kan niet. Want vergeet niet dat de veranderingen in je lichaam er ook niet op 1,2,3 zijn ontstaan. De veranderingen in je hormonenspiegel zijn heel geleidelijk gebeurt, dus gaan we ons lichaam en onze huid ook op een rustige, natuurlijke manier gaan behandelen. Resultaten volgen binnen een aantal weken, maar de goeie resultaten zijn blijvend! Maar reeds van in het begin zul je wel degelijk een ongelofelijke verbetering zien van je huid. De huid zal opnieuw soepel en sterk worden en dit zul je heel snel merken. En dit zal ook je omgeving merken natuurlijk….

Puistjes voorkomen of bestrijden  is niet enkel een kwestie van de bovenste huidlagen te voeden, maar ook de onderliggende huidlagen. We gaan dus het probleem van binnen aanpakken zodat de resultaten naar buiten toe fel verbeteren. Puistjes ontstaan doordat er een te grote talgaanmaak is, dus je lichaam maakt meer talg aan dan noodzakelijk, hierdoor verstoppen de talgkliertjes en krijg je op den duur last van kleine of grote puisten. De ene persoon is verschillend dan de andere en zo zal dus de ene persoon slechts last hebben van een paar puistjes, terwijl bij de andere persoon het ganse gelaat is aangetast. Het kan zelfs pijnlijk worden…

De puistjes voorkomen doen we door de huid allereerst te kalmeren, te reinigen en ontdoen van alle mogelijke overbodige stoffen. Dit is een echte verfrissing voor je huid en dat voel je onmiddellijk. Evenzeer is het belangrijk onze huid te voorzien van alle nodige bouwstenen en vitamientjes. De huid moet namelijk goed gevoed worden…

Wil jij puistjes voorkomen  of wegnemen? Ontdek de ideale manier en klik hier!