Populaire merken babykleding voor deze zomer

Het aanbod in babykleding is behoorlijk groot. We krijgen dan ook vaak de vraag welke merken nu écht geschikt zijn voor iemands baby; uiteraard is het antwoord daarop lastig te geven, omdat het vooral om persoonlijke smaak gaat. Maar we kunnen natuurlijk wel een paar populaire merken op een rijtje zetten!

Cinque Bellaire

Dit merk heeft het kind als uitgangspunt; ze maken kleding die vanuit het kind gezien wordt ontworpen – ze richten zich dus op activiteiten zoals buiten spelen, klauteren, voetballen, noem het maar op. De kinderjassen van Cinque Bellaire voldoen aan alle standaarden om lang mee te kunnen!

Fred Mello

Een stoer Italiaans merk, dat is Fred Mello. Dit merk heeft een collectie met allerlei kleding, zoals sweatshirts, t-shirts, broeken en truien. Zowel babykleding als kinderkleding komt er van dit merk uit, allen met dezelfde stoere uitstraling. Een nieuw merk in ons assortiment waarvan we veel verwachten!

Ruba Cuori

Het merk betekent ‘het steelt je hart’, en dat is precies wat ze proberen met de meisjeskleding die ze uitbrengen. De collectie van Ruba Cuori bestaat uit kleding zoals jurkjes, topjes en broeken. Het Italiaanse merk richt zich op meisjeskleding van hoge kwaliteit, en dat willen ze ook uitstralen in de ontwerpen.

Zomaar wat populaire nieuwe merken die we komende zomer steeds meer zullen gaan terugzien. Kijk gerust rond om te zien welk merk er bij uw baby of kind past!

Over Leukgekleed.nl

LeukGekleed is een webshop gespecialiseerd in babykleding en kinderkleding. Stoere jongens en hippe meisjes babykleding en kinderkleding bestellen tegen scherpe prijzen? Wij hebben een grote online collectie van de leukste merkkleding voor jongens en meisjes in onze webshop. De bijpassende accessoires maken het aanbod compleet.