Halsoverkop lanceert doorlopende collectie JrKjs

JrKjs2Een beetje brutaal en een tikkeltje frivool mag best, vindt ontwerpster Greetje Smits. Begin deze maand lanceerde zij haar webshop Halsoverkop, een hippe verzamelplaats van haar vele creatieve ideeën. Onder de naam JrKjs presenteert Halsoverkop een doorlopende collectie hippe jurken, voor nieuwsgierige vrouwen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Durf, creëer, inspireer en ontmoet!

Verrassingen
“Niet nog meer van hetzelfde, want dat is er al,” dacht Greetje. In haar webshop heeft ze alles gebundeld wat ze leuk vindt: van grafisch ontwerp tot kleding, stoffen en vintage. Met als visitekaartje JrKjs, een doorlopende collectie originele jurken, mooi afgewerkt met subtiele details. Stoere jurkjes waarvan je niet snel eenzelfde exemplaar zult tegenkomen, want er is een beperkte oplage. Houdt Halsoverkop in de gaten, want het hele jaar wordt je verrast met nieuwe eyecatchers.

Uitdagingen
Spontaan, impulsief en avontuurlijk: zo willen we allemaal wel zijn! Durf los te breken samen met JrKjs. Breng meer kleur in je leven met een heerlijk zittend, stoere jurk met ‘net dat beetje extra’. Opvallende stoffen, knallende applicaties en leuke details maken van de JrKjs echte eyecatchers. Uitdagingen zijn het risico waard, gelooft JrKjs.

Over Halsoverkop
Een selectie van heel veel leuks, dat is Halsoverkop. Mooi afgewerkte jurkjes die je zo kunt aantrekken of cadeau kunt doen, maar ook stoffen en applicaties waarmee je zelf aan de slag kunt. Bestellingen in Nederland worden binnen 2 werkdagen geleverd. Benieuwd naar nieuwe ideeën? Op haar WbLg geeft eigenaresse Greetje een kijkje in haar creatieve brein en via de NwsBrf houdt ze haar volgers op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Verkooppunten
Halsoverkop is nog op zoek naar verkooppunten. Bij interesse in verkoop van de collectie kunnen (web)winkels contact opnemen.