Aanschaffen van iPhone onderdelen en accessoires

Misschien weet je wel dat je voor je iPhone accessoires kunt aanschaffen om je toestel te beschermen tegen eventuele beschadigingen of andere vormen van schade. Maar als er iPhone onderdelen van je kapot zijn dan hoef je niet per se naar een winkel te gaan om een vaak dure reparatie uit te laten voeren. Tegenwoordig is het immers mogelijk om je telefoon ook zelf te maken, wel moet je dan weten welk onderdeel van het toestel dan kapot is. Op internet kun je veel webshops vinden die veel onderdelen van de iPhone verkopen, deze kun je hier dan bestellen.  Ook steeds meer fysieke winkels verkopen onderdelen voor je iPhone, zo kun je zelf de iPhone maken zonder dat je daar reparatiekosten voor betaald. Je betaald dan alleen het nieuwe onderdeel.

Het kan immers voorkomen dat je toestel nog wel werkt maar dat er geen geluid meer uitkomt of dat de camera niet meer naar behoren werkt. Je hoeft dan niet naar een winkel toe te gaan om deze onderdelen van je iPhone te laten vervangen. Je kunt dan gewoon het onderdeel kopen dat kapot is. Deze kun je vervolgens in het toestel plaatsen, wel moet je dan de beschikking hebben over een gereedschap set. Onder de ‘motorkap’ van een iPhone kan het er allemaal erg ingewikkeld uit zien. Maar als je op internet informatie op doet hoe je een onderdeel van een iPhone moet vervangen dan kom je er vaak wel uit. Mocht de camera bijvoorbeeld niet meer werken, dan hoef je niet naar een winkel toe om deze te laten vervangen. Je kunt dan de iPhone open maken met je gereedschap set, vervolgens kun je kapotte camera eruit halen, deze is vast gemonteerd met kleine schroefjes. De nieuw gekochte camera kun je vervolgens in het toestel plaatsen, hier is een beetje kennis wel bij vereist. Is het eenmaal gelukt om de nieuwe camera te plaatsen dan bespaar je jezelf een flink bedrag aan reparatiekosten. Het kan zijn dat er meer onderdelen van je iPhone kapot zijn, dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Vaak kun je alle onderdelen van een iPhone bestellen en je kunt deze dus zelf vervangen. Zo kun je denken aan de home knop die niet meer werkt, of de volume knoppen die aan de zijkant van de iPhone zitten.