Snelheid is winst

Zaltbommel, 26 april 2013 – Relentless Media heeft een uniek en supersnel webwinkel systeem ontwikkelt om meer omzet uit uw online verkopen te genereren.

Het is geschikt voor zowel B2C als B2B webwinkels wereldwijd. Bestaande én nieuwe webwinkels die nauwelijks omzet genereren kunnen gebruik maken van dit high-end systeem.

Omzet verhogende webwinkel systemen zijn schaars en daar heeft Relentless Media de kracht vandaan gehaald om dit te realiseren.

‘De snelheid van een webwinkel is enorm van belang voor de user experience van bezoekers’

Des te sneller een website laadt, des te sneller zal een bezoeker terugkomen. De uitgebreide zoekfunctie van het systeem denkt mee met de klant zijn wensen en zal de omzet doen verhogen.

Het systeem is 100% geoptimaliseerd voor zoekmachines om de pagina’s met producten snel te indexeren en door het gebruik van verschillende product omschrijvingen is duplicate content verleden tijd.

De back-end, geeft de webwinkel beheerder uitgebreide informatie over verkopen, retouren, voorraden en alle overige statistieken die van belang zijn.

Het systeem kan tevens worden gekoppeld aan diverse accountants software voor een sluitende boekhouding.

Onder het motto van “snelheid is winst” wil het bedrijf webwinkel eigenaren overtuigen, dat hun webwinkel software omzet verhogend is en kosten bespaart in deze barre economische tijden voor vrijwel iedere internet ondernemer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank van Doesburg via telefoonnummer 06 34982858 of via info@relentlessmedia.eu.

Op de website www.relentlessmedia.eu vind u nog meer informatie over Relentless Media en hun diensten.