RECARO Actiepakket op American Sunday 2013

CrossSportsterCS_din_si_72 Op het Circuitpark Zandvoort zal zondag 28 april 2013 American Sunday plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de Amerkaanse autoliefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld voor eigenaren van een Amerikaanse auto.
American Sunday is sinds 1998 een begrip in Nederland. Dit evenement werd van 1998 tot 2001 op het TT Circuit in Assen georganiseerd. De return in 2005 op het Circuitpark Zandvoort betekende een definitieve plaats in de nationale “American Scene”. Muscle cars, Hotrods en Classics weten in grote getale de weg naar Zandvoort weer te vinden.
RECARO is in ieder geval volop aanwezig met RECARO TrackTime. Hierbij kun je met je eigen auto vrij rijden op het circuit. Goed voor de dag komen doe je zeker, want voor je de baan opgaat heb je al een RECARO-sticker op je auto ontvangen. Speciaal voor American Sunday hebben we ook nog een RECARO Sportster Actiepakket samengesteld, waar het voordeel op kan lopen tot € 650,-.
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. De actie is geldig in de week van en de week na American Sunday van 19 april t/m 5 mei 2013. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.