Nieuwe loungeset voor de zomer!

Nu de zomer er weer aankomt zijn veel mensen op zoek naar een nieuwe loungeset. Velen van hen kijken ook bij de loungeset aanbiedingen. Door de crisis, die in de hele wereld om zich heen grijpt, heeft men steeds minder te besteden en vanuit dat oogpunt is het niet vreemd dat men eerst kijkt of er nog geschikte loungeset aanbiedingen zijn en bij gebrek daaraan misschien wel in het geheel geen loungeset kopen. Wie het geld niet heeft kan het immers ook onmogelijk uitgeven. Natuurlijk is lenen wel een optie, maar voor een loungeset gaat dat toch wat te ver. Uiteindelijk is het toch een luxeproduct waar je ook prima zonder zou kunnen leven. Een vriend van mij dacht er precies zo over. Hij zei dat als er geen geschikte en betaalbare loungeset aanbiedingen waren, hij er dan spijtig genoeg in het geheel van af moest zien. Maar ja, hij heeft een paar maanden geleden ook zijn baan verloren. Ik weet nog wel dat daar een ingewikkelde ontslagzaak voor de kantonrechter op volgde, die nog steeds niet is afgerond. Het kwam voor hem in ieder geval op het volgende neer: geen te betalen loungeset aanbiedingen, dan ook geen loungeset. Uiteindelijk heeft hij er dan ook geen een kunnen kopen, want zelfs met een flinke korting was het voor hem niet te betalen.

Ik heb onlangs ook een goede vriendin van mij, ja zelfs een van mijn beste vriendinnen, geadviseerd omtrent het aanschaffen van een nieuwe loungeset. Ik zei dat ze het beste eerst naar de loungeset aanbiedingen kon kijken. Op die manier zou ze toch met een mooie loungeset thuis kunnen komen, zonder dat ze daar al te veel geld aan zou moeten spenderen. Bij dit goedbedoelde advies heeft ze dan ook veel baat gehad. Ik ben zelfs nog met haar mee geweest om te kijken of er mooie loungeset aanbiedingen waren. Daarbij heb ik ook meteen even gekeken of de kwaliteit wel in orde was, want daar heeft zij zelf niet zo’n scherp oog voor. Ze is in staat om een loungeset die van ellende in elkaar stort mee naar huis te nemen zonder dat door te hebben. ‘Hij stond bij de loungeset aanbiedingen,’ zou ze dan verontwaardigd uitroepen. Maar dan vergeet ze even waar zo’n product in de eerste instantie in de aanbieding is. Klaarblijkelijk is de kwaliteit dan niet dusdanig om voor een normale prijs te verkopen.