Fossil en G-shock horloges!

Fossil horloges kennen een ongelofelijk divers assortiment. Hetzelfde geldt voor het merk g-shock. Als je de websites van deze horlogemerken bekijkt dan val je van de ene verbazing in de andere. Fossil horloges zijn bijvoorbeeld heel kleurrijk, de modellen lopen ook heel erg uiteen. Zij hebben echt voor elk wat wils. G-shock laat iets sportievere exemplaren zien. Ze hebben heel veel aandacht aan de uitstraling van de website besteed, net zoals ze ook veel zorg aan de fabricage van de producten besteden. Beide zijn het echte toppers. Iedereen wil ontzettend graag gezien worden met hetzij fossil horloges of een g-shock. En dat begrijpen wij volkomen. Daarom breken we hier een lans voor deze collecties en willen we er extra de nadruk op leggen. We zijn zo onder de indruk geraakt van de ontwerpen, de gebruikte materialen, de uitstraling en de prestaties dat we er hier graag iets meer over willen zeggen. De fossil horloges en de g-schock hebben een aantal zeer exclusieve artikelen. De prijzen van de fabricaten lopen van laag tot hoog. Je ziet bijvoorbeeld dat g-shock zich wil associëren met dj’s en succesvolle snowboarders. Bij fossil horloges vallen die associaties minder op, maar dat komt waarschijnlijk ook doordat hun collectie zo enorm veelzijdig is dat er moeilijk een bepaald karakteristiek of imago op te plakken is. Je vindt ze in allerlei kleuren, uitvoeringen en met de meest uiteenlopende functionaliteiten. Zowel dames en herenmodellen doen het erg goed. Ze zijn ook echt niet zomaar overal te koop. Bij de betere juwelierszaken zijn ze natuurlijk wel volop verkrijgbaar. Zij beschikken eigenlijk altijd over een geweldige collectie fossil horloges en over een substantieel g-shock assortiment. Zeker de fossil horloges hebben een heel grote afzetmarkt. Ze zijn betaalbaar, zien er schitterend uit en doen jaren hun werk. Je kan van de g-shock zeggen dat hij een iets kieskeuriger publiek heeft, want het is niet voor iedereen zomaar een geschikt horloge. Ze zijn ietsje duurder en het zijn niet echt uitvoeringen om bijvoorbeeld naar school te dragen. Ik denk bij deze exemplaren meer aan bepaalde sporten. Voor dergelijke sporters zijn ze heel erg nuttig, dan komen de functies ook veel beter tot hun recht. Dit is vooral mijn eigen persoonlijke voorkeur en daar kan over getwist worden. Het is een bepaald gevoel dat de marketing en de manier van de producten in de markt zetten bij me oproept. Objectief is het wat dat betreft nauwelijks te noemen.