Coolekinderkleertjes.nl genomineerd voor The Ultimate Webshop 2013!

Hippe en stoere kindermerkkleding

Coolekinderkleertjes.nl is een webwinkel waar  je de leukste, hipste en stoerste kindermerkkleding tegen betaalbare prijzen vindt. Coolekinderkleertjes.nl biedt een combinatie van kleding uit het voorgaande seizoen met kleding uit het lopende seizoen, dus voor ieder wat wils!

Welke ouder ziet zijn kind nu niet graag in stoere en ook nog eens betaalbare kindermerkkleding? Normaal gesproken moet je stad en land afzoeken om leuke, hippe kleding voor je kinderen te vinden. Dat hoeft nu niet meer! Yvette Houben van Coolekinderkleertjes.nl neemt je dit zoekwerk uit handen en bezorgt je ontzettend leuke kleding op een presenteerblaadje.

In november 2011 heeft Yvette de webwinkel www.coolekinderkleertjes.nl gelanceerd. Zij wilde graag iets voor zichzelf beginnen en heeft daarom van haar hobby, het spotten en kopen van stoere, hippe kleding voor haar eigen kinderen, haar werk gemaakt. Omdat de webshop zo’n succes blijkt te zijn, is besloten om de webshop dit jaar uit te breiden met nog meer leuke en bijzondere merken.

Coolekinderkleertjes.nl biedt onder meer de volgende merken aan: Stones and Bones, Logoshirt, RockabillyKids, Dutch Heroes, Rumbl en ZieZoo. Naast stoere kinderkleding heeft Coolekinderkleertjes.nl ook een uitgebreid assortiment tassen, rugzakken, telefoonhoesjes en tablettasjes van o.a. De Kunstboer, Tata, Loeke Look en Karactermania.

De voordelen van Coolekinderkleertjes.nl nog even in het kort:

  • Stoere, hippe kindermerkkleding voor een betaalbare prijs
  • Zowel kleding uit het voorgaande seizoen, als kleding uit het lopende seizoen
  • Niet meer urenlang zoeken, maar gemakkelijk kiezen uit de stoerste merken die je niet zomaar in elke winkel vindt
  • Verzendkosten binnen Nederland slechts € 2,95
  • Snelle levering,  goede klantenservice

Hippe en stoere kindermerkkleding   Online Shoppen in Nederland

Coolekinderkleertjes.nl is genomineerd voor de verkiezing The Ultimate Webshop.
Stem op deze webwinkel en win mooie prijzen!
Stemmen kan van 1 mei tot 1 juni 2013.